Альфа-амілаза (Амілосубтілін) 83 грамм

Альфа-амілаза (Амілосубтілін) 83 грамм


Інструкція по холодному оцукрювання


 


Термостабільна альфа-амілаза Alphamil – ферментний препарат бактеріального походження. Штам-продуцент Bacillus licheniformis. Ферментативна активність щонайменше 12000 од. TAU/р. Використовується для розрідження крохмалю при виробництві спирту із зерна та іншої сировини, що містить крохмалю. Дія препарату аналогічно такому ферменту Амілосубтілін. Дозується у заміс на стадії його приготування (при змішуванні подрібненої сировини з водою). Найбільш ефективна температура, за якої діє фермент альфа-амілаза, становить 90-95 °С. Застосовувати при температурі до 100 °С.

Оптимальне дозування при зазначеній температурі становить 0,33 г препарату на 1 кілограм крохмалю, що міститься в сировині. Препарат активний і за більш низьких температур, проте в такому випадку необхідно збільшувати дозування ферменту.

 

 

 При роботі з ферментом не допускати попадання аерозолі в дихальні шляхи – можлива алергічна реакція. Препарат не токсичний та нешкідливий.


Зберігати фермент необхідно за температури від +4°С до +8°С. За такого температурного діапазону зберігання через рік з моменту виробництва препарату втрата ферментної активності гарантовано не перевищує 10%. Розтин препарату не впливає термін зберігання. Препарат виготовлений у Німеччині.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

  • : 10490
  • Модель: Alpha-83
  • В наявності
  • 100 грн.

Мітки: амилосубтилин, ферменты для спирта, ферменты для браги, фермент а