Комплект Alphamil + Glucomil на 250 кг крахмалю (Амілосубтілін+Глюкаваморін)

Комплект Alphamil + Glucomil на 250 кг крахмалю (Амілосубтілін+Глюкаваморін)

Комплект складається з:

Alphamil - 83 грам

Glucomil - 175 грам


Призначений для переробки крохмалевмісної сировини (пшениця, кукурудза, ячмінь, сорго, борошно і т.д.)

Розрахований на переробку 500 кілограмів зерна



Інструкція з гарячого оцукрювання


Інструкція з холодного оцукрювання


 


Термостабільна альфа-амілаза Alphamil – ферментний препарат бактеріального походження. Штам-продуцент Bacillus licheniformis. Ферментативна активність щонайменше 12000 од. TAU/р. Використовується для розрідження крохмалю при виробництві спирту із зерна та іншої сировини, що містить крохмалю. Дія препарату аналогічно такому ферменту Амілосубтілін. Дозується у заміс на стадії його приготування (при змішуванні подрібненої сировини з водою). Найбільш ефективна температура, за якої діє фермент альфа-амілаза, становить 90-95 °С.

Застосовувати при температурі до 100 °С. Оптимальне дозування при зазначеній температурі становить 0,33 г препарату на 1 кілограм крохмалю, що міститься в сировині. Препарат активний і за більш низьких температур, проте в такому випадку необхідно збільшувати дозування ферменту.

 

 

 При роботі з ферментом не допускати попадання аерозолі в дихальні шляхи – можлива алергічна реакція. Препарат не токсичний та нешкідливий.


Зберігати фермент необхідно за температури від +4°С до +8°С. За такого температурного діапазону зберігання через рік з моменту виробництва препарату втрата ферментної активності гарантовано не перевищує 10%. Розтин препарату не впливає термін зберігання. Препарат виготовлений у Німеччині.

Високоактивна глюкоамілаза Glucomil – ферментний препарат бактеріального походження, штам-продуцент Aspergillus niger. Ферментативна активність щонайменше 500 од. AMG/р. Використовується для оцукрювання крохмалю, попередньо розрідженого ферментом альфа-амілаза, при виробництві спирту із зерна та іншої сировини, що містить крохмалю. Дія препарату аналогічно до такого ферменту Глюкаваморин. Дозується в заміс після стадії розрідження. Найбільш ефективна температура, за якої діє фермент глюкоамілаза, становить 55-62 °С.

Найкраща активність глюкоамілази проявляється за підвищеної температури. Однак необхідно пам'ятати, що при температурі вище 64 ° С активність різко знижується. Оптимальне дозування глюкоамілази при зазначеній температурі становить 0,7 г препарату на 1 кілограм крохмалю, що міститься в сировині.

 

При роботі з ферментом не допускати попадання аерозолі в дихальні шляхи – можлива алергічна реакція. Препарат не токсичний та нешкідливий.

 

Зберігати фермент необхідно за температури від +4°С до +8°С. За такого температурного діапазону зберігання через рік з моменту виробництва препарату втрата ферментної активності гарантовано не перевищує 10%. Розтин препарату не впливає термін зберігання.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

  • : 11526
  • Модель: AG-250
  • В наявності
  • 225 грн.

Мітки: амилосубтилин, глюкаваморин